Groene asperges met ravioli en zwarte olijven
Groene asperges met ravioli en zwarte olijven
bewaar
bewaar

Groene asperges met ravioli en zwarte olijven

20 min. bereiden
115waarderingen

Aan de slag

1

Was de asperges en snijd de houtachtige uiteinden (ca. 2 cm) eraf. Snijd de asperges in stukjes van ca. 4 cm. Halveer de olijven en dep de tomaten droog met keukenpapier, snijd vervolgens in kleine reepjes. Verhit in een wok 2 el olie en fruit de knoflook en asperges al omscheppend ca. 2 min. Voeg 100 ml water toe en smoor de asperges in ca. 6 min. beetgaar. Schep de tomaat en olijven erdoor. Breng ondertussen een pan water met een snufje zout en 2 el olie aan de kook. Kook de ravioli volgens gebruiksaanwijzing beetgaar. Giet de ravioli af en schep de asperges en basilicum erdoor. Schep het gerecht in diepe borden of een schaal en bestrooi met de Parmezaanse kaas.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Groene asperges met ravioli en zwarte olijven

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Dit heb je nodig