Romige gnocchi met ham en asperge
505 kcal
20 min. bereiden
Ingrediënten
Aantal personen
1 pak
1 bos
1 plak
1 bekertje
1 zakje
½ zakje
1 zakje
4 eetlepels
Ontdek meer van dit soort gerechten
Ook te zien in
2004 week 50-51 - 2004 week 50-51
Gnocchi volgens gebruiksaanwijzing koken. Van asperges houtachtige onderkant verwijderen. Asperges in stukjes snijden en in 5 min. beetgaar koken. Beenham in stukjes snijden. In pan crème fraîche, kaas en ham verwarmen. Saus op smaak brengen met zout en peper. Peterselie fijnhakken. Sla met dressing aanmaken. Saus en asperges door gnocchi mengen. Gnocchi met peterselie bestrooien en met salade serveren.
Romige gnocchi met ham en asperge

hoofdgerecht
4 personen
505 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Gnocchi volgens gebruiksaanwijzing koken. Van asperges houtachtige onderkant verwijderen. Asperges in stukjes snijden en in 5 min. beetgaar koken. Beenham in stukjes snijden. In pan crème fraîche, kaas en ham verwarmen. Saus op smaak brengen met zout en peper. Peterselie fijnhakken. Sla met dressing aanmaken. Saus en asperges door gnocchi mengen. Gnocchi met peterselie bestrooien en met salade serveren.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
1 pak gnocchi di patate
1 bos groene asperges
1 plak beenham
1 bekertje crème fraîche
1 zakje geraspte kaas
½ zakje verse peterselie
1 zakje eikenbladslamelange
4 eetlepels balsamicodressing




