Knolselderijstamppot met geroosterde serrano

Met heerlijk krokant gebakken serranoham.

500 kcal

(Voedingswaarden)

30 min. bereiden / 15 min. oventijd

7 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verwarm de oven op 180 °C. Halveer de plakken serranoham en leg op een met bakpapier beklede bakplaat. Rooster de serranoham in 15 min. krokant in de oven.

  2. Schil de knolselderij en aardappelen, snijd in gelijke stukken en kook in 20 min. gaar. Giet af en stamp met de roomkaas en mosterd tot een smeuïge puree. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

  3. Snijd de peterselie fijn. Rooster de hazelnoten in een koekenpan zonder olie of boter op middelhoog vuur. Haal uit de pan en hak de noten grof. Serveer de stamppot met de krokante ham en bestrooi met peterselie en hazelnoten.

Gerelateerde recepten

Knolselderijstamppot met geroosterde serrano

Met heerlijk krokant gebakken serranoham.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig