Schil de knolselderij en de aardappelen. Snijd in kleine blokjes en kook in 20 min. gaar. Verhit ondertussen de olie in een kleine koekenpan op laag vuur en bak de tartaar in 8 min. rul en gaar. Snijd de selderij fijn. Giet de knolselderij en aardappel af, maar vang het kookvocht op.
Stamp met de pureestamper tot een fijne puree en voeg eventueel wat kookvocht toe om de puree smeuïger te maken. Meng de tartaar en selderij erdoor.
Geroosterde knolselderijstamppot met tartaar - 12+ maanden (Opperdepop)
Schotel je kleine fijnproever een echte herfstmaaltijd voor met deze knolselderijstamppot. Nog wat tartaar erdoorheen en smullen maar!
- algemeenMeer weten over kooktechnieken?
Geroosterde knolselderijstamppot met tartaar - 12+ maanden (Opperdepop)
Schotel je kleine fijnproever een echte herfstmaaltijd voor met deze knolselderijstamppot. Nog wat tartaar erdoorheen en smullen maar!

hoofdgerecht
2 porties
215 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Schil de knolselderij en de aardappelen. Snijd in kleine blokjes en kook in 20 min. gaar. Verhit ondertussen de olie in een kleine koekenpan op laag vuur en bak de tartaar in 8 min. rul en gaar. Snijd de selderij fijn. Giet de knolselderij en aardappel af, maar vang het kookvocht op.
Stamp met de pureestamper tot een fijne puree en voeg eventueel wat kookvocht toe om de puree smeuïger te maken. Meng de tartaar en selderij erdoor.
algemeen:Meer weten over kooktechnieken (https://www.ah.nl/allerhande/artikelen/kooktechnieken)?
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 2 porties)
150 g knolselderij
250 g iets kruimige aardappelen
½ el milde olijfolie
75 g rundertartaar
1 takje selderij
Dit heb je nodig
pureestamper