Stevige andijviestamppot

560 kcal

30 min. bereiden

2.6/5

(91)

Ingrediënten

Aantal personen

2003 week 04-05 - 2003 week 04-05

Aan de slag

  1. Aardappels schillen, in vier stukken snijden, wassen en in ca. 20 minuten gaar koken. Intussen vlees met zout en peper bestrooien. In koekenpan olie verhitten en vlees in ca. 4 minuten rondom bruin bakken. Knoflook pellen en boven vlees uitpersen. Tomatenpuree en 2 dl water toevoegen en vlees onafgedekt ca. 15 minuten stoven. Aardappels afgieten en fijnstampen met melk. Rauwe andijvie en zure room erdoor mengen. Pittig op smaak brengen met zout en peper. Stamppot serveren met varkensvlees en saus.

Wat vond je van dit recept?

Stevige andijviestamppot

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig