Steak tartaar met gemengde boontjes
655 kcal
15 min. bereiden
Ingrediënten
Aantal personen
5 eetlepels
2
1 zakje
2 sneetjes
1 kleine
1 blikje
1 eetlepel
1 zakje
Ontdek meer van dit soort gerechten
Ook te zien in
2005 nr. 05 - Proef de lente!
In pan 2 el olie verhitten en vlees op matig vuur gaarbakken. Boontjesmix in ca. 5 min. beetgaar koken. Brood roosteren en schuin doormidden snijden. Ui halveren en in ringen snijden. Kidneybonen afspoelen en laatste minuut met boontjes meekoken. Bonen afgieten en omscheppen met uiringen, citroensap en 3 el olie. Op smaak brengen met zout en peper. Basilicum boven bonenmengsel scheuren en geheel voorzichtig omscheppen. Boontjes met toast en tartaar serveren.
Steak tartaar met gemengde boontjes

hoofdgerecht
2 personen
655 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
In pan 2 el olie verhitten en vlees op matig vuur gaarbakken. Boontjesmix in ca. 5 min. beetgaar koken. Brood roosteren en schuin doormidden snijden. Ui halveren en in ringen snijden. Kidneybonen afspoelen en laatste minuut met boontjes meekoken. Bonen afgieten en omscheppen met uiringen, citroensap en 3 el olie. Op smaak brengen met zout en peper. Basilicum boven bonenmengsel scheuren en geheel voorzichtig omscheppen. Boontjes met toast en tartaar serveren.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 2 personen)
5 eetlepels olijfolie extra vierge
2 steaks tartaar
1 zakje boontjesmix
2 sneetjes brood
1 kleine rode ui
1 blikje rode kidneybonen
1 eetlepel citroensap
1 zakje verse basilicum




