Brioche met steak tartaar

Start de avond met kleine hapjes zoals deze geroostere brioche met steak tartaar en een caesarressing. Nog wat mooie pareltjes on top voor een feestelijke touch en het diner is geopend.

100 kcal

30 min. bereiden

3.2/5

(5)

Ingrediënten

Aantal porties

Dit heb je nodig

  • draaibaar serveerplateau (Ø 38cm)


Aan de slag

  1. Halveer de sjalot uit de steak tartaar-verpakking en snijd heel fijn. Meng met ⅛ van de caesardressing door de tartaar en zet in de koelkast tot gebruik. De dressing uit de verpakking gebruik je niet.

  2. Snijd de korstjes van de brioche en snijd het brood in 12 rechthoekige stukken (per 12 stuks). Verhit de boter in een koekenpan op middelhoog vuur. Bak de briochestukken 2-3 min, keer regelmatig, zodat alle kanten mooi geroosterd zijn.

  3. Halveer de cornichons uit de verpakking in de lengte. Haal de blaadjes van de peterselie. Verdeel de tartaar over de briochestukken en leg de cornichons erop. Besprenkel met de rest van de caesardressing, bestrooi met de visparels en garneer met de peterselieblaadjes. Verdeel over het serveerplateau en serveer direct.

Wat vond je van dit recept?

Brioche met steak tartaar

Start de avond met kleine hapjes zoals deze geroostere brioche met steak tartaar en een caesarressing. Nog wat mooie pareltjes on top voor een feestelijke touch en het diner is geopend.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig