Tarly bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Uien en knoflook pellen en snipperen. Peper schoonmaken, zaadjes verwijderen en fijnsnijden. Kip in 4 stukken verdelen en met zout en peper bestrooien. In braadpan boter verhitten. Kip rondom bruinbakken. Ui, knoflook en peper toevoegen en 3 min. meebakken. Tomatenblokjes toevoegen en kip afgedekt 10 min. stoven. Met zout en peper pittig op smaak brengen. Intussen sperziebonen schoonmaken en in 8 min. beetgaar koken. Kip met saus, sperziebonen en tarly serveren.
Maïskip in pittige tomatensaus

hoofdgerecht
4 personen
480 kcal
30 min. bereiden
Aan de slag
Tarly bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Uien en knoflook pellen en snipperen. Peper schoonmaken, zaadjes verwijderen en fijnsnijden. Kip in 4 stukken verdelen en met zout en peper bestrooien. In braadpan boter verhitten. Kip rondom bruinbakken. Ui, knoflook en peper toevoegen en 3 min. meebakken. Tomatenblokjes toevoegen en kip afgedekt 10 min. stoven. Met zout en peper pittig op smaak brengen. Intussen sperziebonen schoonmaken en in 8 min. beetgaar koken. Kip met saus, sperziebonen en tarly serveren.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
1 pak tarly
2 uien
2 teentjes knoflook
½ rode peper
1 schaal maïskipfilet
50 g boter
1 blik tomatenblokjes
500 g sperziebonen