Maïskip in pittige tomatensaus
Maïskip in pittige tomatensaus
bewaar
bewaar

Maïskip in pittige tomatensaus

30 min. bereiden
11waarderingen

    Aan de slag

    1

    Tarly bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Uien en knoflook pellen en snipperen. Peper schoonmaken, zaadjes verwijderen en fijnsnijden. Kip in 4 stukken verdelen en met zout en peper bestrooien. In braadpan boter verhitten. Kip rondom bruinbakken. Ui, knoflook en peper toevoegen en 3 min. meebakken. Tomatenblokjes toevoegen en kip afgedekt 10 min. stoven. Met zout en peper pittig op smaak brengen. Intussen sperziebonen schoonmaken en in 8 min. beetgaar koken. Kip met saus, sperziebonen en tarly serveren.

    Heb jij dit recept klaargemaakt?

    We zijn benieuwd wat je er van vindt!

    Heb jij dit recept klaargemaakt?

    We zijn benieuwd wat je er van vindt!

    Maïskip in pittige tomatensaus

    Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

    Dit heb je nodig