Visspies met cocktailsaus
555 kcal
25 min. bereiden
Ingrediënten
Aantal personen
400 gram roodbaarsfilet
roodbaarsfilet
1 bakje romaatjes
romaatjes
3 eetlepels olijfolie extra vierge met knoflook en chilipeper
olijfolie extra vierge met knoflook en chilipeper
1.5 zak aardappelpartjes met schil
aardappelpartjes met schil
1 appel
appel
1 zak ijsbergsla met frisée
ijsbergsla met frisée
6 eetlepels yoghurtdressing
yoghurtdressing
0.5 pot cocktailsaus
cocktailsaus
Dit heb je nodig
satéstokjes
Ontdek meer van dit soort gerechten
Ook te zien in
2005 week 24-25 - 2005 week 24-25
Satéstokjes in water weken. Oven op 225 °C voorverwarmen. Vis in stukken snijden. Vis met tomaatjes aan satéstokjes rijgen. Spiesen met zout bestrooien en met olie bestrijken. Aardappelpartjes volgens gebruiksaanwijzing in oven bereiden. Appel wassen, in partjes snijden en klokhuis verwijderen. Appel in stukjes snijden en met sla en dressing mengen. Spiesen in grote koekenpan of grillpan in 5 min. gaarbakken. Spiesen met cocktailsaus, aardappelpartjes en salade serveren.
Visspies met cocktailsaus

hoofdgerecht
4 personen
555 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Satéstokjes in water weken. Oven op 225 °C voorverwarmen. Vis in stukken snijden. Vis met tomaatjes aan satéstokjes rijgen. Spiesen met zout bestrooien en met olie bestrijken. Aardappelpartjes volgens gebruiksaanwijzing in oven bereiden. Appel wassen, in partjes snijden en klokhuis verwijderen. Appel in stukjes snijden en met sla en dressing mengen. Spiesen in grote koekenpan of grillpan in 5 min. gaarbakken. Spiesen met cocktailsaus, aardappelpartjes en salade serveren.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
400 g roodbaarsfilet
1 bakje romaatjes
3 eetlepels olijfolie extra vierge met knoflook en chilipeper
1½ zak aardappelpartjes met schil
1 appel
1 zak ijsbergsla met frisée
6 eetlepels yoghurtdressing
½ pot cocktailsaus
Dit heb je nodig
satéstokjes




