Visspies met cocktailsaus

555 kcal

25 min. bereiden

1.7/5

(7)

Ingrediënten

Aantal personen

  • 400 gram roodbaarsfilet

    roodbaarsfilet

  • 1 bakje romaatjes

    romaatjes

  • 3 eetlepels olijfolie extra vierge met knoflook en chilipeper

    olijfolie extra vierge met knoflook en chilipeper

  • 1.5 zak aardappelpartjes met schil

    aardappelpartjes met schil

  • 1 appel

    appel

  • 1 zak ijsbergsla met frisée

    ijsbergsla met frisée

  • 6 eetlepels yoghurtdressing

    yoghurtdressing

  • 0.5 pot cocktailsaus

    cocktailsaus

Dit heb je nodig

  • satéstokjes


2005 week 24-25 - 2005 week 24-25

Aan de slag

  1. Satéstokjes in water weken. Oven op 225 °C voorverwarmen. Vis in stukken snijden. Vis met tomaatjes aan satéstokjes rijgen. Spiesen met zout bestrooien en met olie bestrijken. Aardappelpartjes volgens gebruiksaanwijzing in oven bereiden. Appel wassen, in partjes snijden en klokhuis verwijderen. Appel in stukjes snijden en met sla en dressing mengen. Spiesen in grote koekenpan of grillpan in 5 min. gaarbakken. Spiesen met cocktailsaus, aardappelpartjes en salade serveren.

Wat vond je van dit recept?

Visspies met cocktailsaus

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig