Barbecue aansteken (of grillpan verhitten). Zalm met olie bestrijken en met zout en peper naar smaak bestrooien. Tomaten in partjes snijden. Basilicum in reepjes snijden. Tomaat, basilicum en dressing mengen. Zalm op barbecue in 10 min. gaargrillen. Driepepersaus volgens gebruiksaanwijzing verwarmen. Zalm met saus, salade en brood serveren.
Gerelateerde recepten
Gegrilde zalm met driepepersaus

hoofdgerecht
4 personen
680 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Barbecue aansteken (of grillpan verhitten). Zalm met olie bestrijken en met zout en peper naar smaak bestrooien. Tomaten in partjes snijden. Basilicum in reepjes snijden. Tomaat, basilicum en dressing mengen. Zalm op barbecue in 10 min. gaargrillen. Driepepersaus volgens gebruiksaanwijzing verwarmen. Zalm met saus, salade en brood serveren.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
600 g Schotse zalmfilet
1 eetlepel olie
6 trostomaten
1 zakje verse basilicum
4 eetlepels balsamicodressing
1 cup roomkaas
1 ciabatta
Dit heb je nodig
grillpan