Aardappel-wortelgratin met gebakken vis

595 kcal

30 min. bereiden

3.2/5

(83)

Ingrediënten

Aantal personen

Dit heb je nodig

  • ovenschaal inhoud ca. 2 liter, ingevet


2005 week 36-37 - 2005 week 36-37

Aan de slag

  1. Oven voorverwarmen op 200 °C. Worteltjes 3 min. zacht koken en afgieten. Ui pellen en snipperen. Ui, worteltjes en krieltjes in ovenschaal door elkaar scheppen. Finesse er overschenken en met kaas en bieslook bestrooien. Schotel in midden van oven in 25 min. gaar en goudbruin laten worden. Na 20 min. in koekenpan boter verhitten. Visschnitzels in 6 min. gaar en goudbruin bakken, halverwege keren. Schotel met visschnitzels serveren.

Wat vond je van dit recept?

Aardappel-wortelgratin met gebakken vis

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig