In braadpan margarine verhitten. Krieltjes en wortelbolletjes 3 min. bakken. Bij mengsel 150 ml water schenken en geheel 6 min. koken. Schotel afgieten, zuivelspread erdoor roeren en goed laten smelten. Gehaktballetjes verwarmen volgens aanwijzingen op verpakking. Groente-aardappelmengsel over 4 borden verdelen, gehaktballetjes ernaast scheppen en bieslook erboven fijnknippen.
Gerelateerde recepten
Potje Hollandse ballen

hoofdgerecht
4 personen
565 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
In braadpan margarine verhitten. Krieltjes en wortelbolletjes 3 min. bakken. Bij mengsel 150 ml water schenken en geheel 6 min. koken. Schotel afgieten, zuivelspread erdoor roeren en goed laten smelten. Gehaktballetjes verwarmen volgens aanwijzingen op verpakking. Groente-aardappelmengsel over 4 borden verdelen, gehaktballetjes ernaast scheppen en bieslook erboven fijnknippen.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
3 eetlepels margarine
2 zakken krieltjes
2 zakken Parijse worteltjes
125 g zuivelspread
2 schaaltjes Hollandse
½ zakje verse bieslook