In hapjespan ui 1 min. in olie fruiten. Kerriepoeder erover strooien en 1 min. meebakken. Kokosmelk, boontjesmix en aspergetips toevoegen. Aan de kook brengen en groenten op matig vuur in 3 min. beetgaar koken. Mosselen erdoor scheppen en curry nog 2 min. verwarmen. Op smaak brengen met zout en peper. Stukken naanbrood halveren en in broodrooster toasten. Curry in vier kommen of diepe borden scheppen en met geroosterd naanbrood serveren.
Mosselcurry met naanbrood

hoofdgerecht
4 personen
420 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
In hapjespan ui 1 min. in olie fruiten. Kerriepoeder erover strooien en 1 min. meebakken. Kokosmelk, boontjesmix en aspergetips toevoegen. Aan de kook brengen en groenten op matig vuur in 3 min. beetgaar koken. Mosselen erdoor scheppen en curry nog 2 min. verwarmen. Op smaak brengen met zout en peper. Stukken naanbrood halveren en in broodrooster toasten. Curry in vier kommen of diepe borden scheppen en met geroosterd naanbrood serveren.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
1 ui
2 eetlepels olie
1 eetlepel kerriepoeder
1 blik kokosmelk
1 zakje boontjesmix
2 schaaltjes groene aspergetips
2 schaaltjes gekookt mosselvlees
1 pak naanbrood