Roodbaars met basilicum
435 kcal
25 min. bereiden
Ingrediënten
Aantal personen
500 gram verse roodbaarsfilets
verse roodbaarsfilets
250 gram cherrytomaten
cherrytomaten
6 eetlepel traditionele olijfolie
traditionele olijfolie
700 gram aardappelschijfjes
aardappelschijfjes
700 gram broccoli
broccoli
Dit heb je nodig
ovenschaal inhoud ca. 1 1/2 liter, ingevet
Ontdek meer van dit soort gerechten
Ook te zien in
2005 week 42-43 - 2005 week 42-43
Verwarm de oven voor op 200 °C. Bestrooi de roodbaars met peper en zout en leg in een ingevette ovenschaal. Halveer de tomaten en leg rond de vis. Bestrooi met het basilicum en besprenkel met 2 el olie.
Verhit de rest van de olie in een braadpan en bak de aardappelschijfjes volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verdeel de broccoli in roosjes, snijd de stelen in stukjes en kook in 8 min. beetgaar. Zet de vis in de oven en bak in 10 min. gaar. Serveer de vis met de aardappelen en broccoli.
Roodbaars met basilicum

hoofdgerecht
4 personen
435 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 °C. Bestrooi de roodbaars met peper en zout en leg in een ingevette ovenschaal. Halveer de tomaten en leg rond de vis. Bestrooi met het basilicum en besprenkel met 2 el olie.
Verhit de rest van de olie in een braadpan en bak de aardappelschijfjes volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verdeel de broccoli in roosjes, snijd de stelen in stukjes en kook in 8 min. beetgaar. Zet de vis in de oven en bak in 10 min. gaar. Serveer de vis met de aardappelen en broccoli.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
500 g verse roodbaarsfilets
250 g cherrytomaten
6 el traditionele olijfolie
700 g aardappelschijfjes
700 g broccoli
Dit heb je nodig
ovenschaal inhoud ca. 1 1/2 liter, ingevet




