Roodbaars met basilicum

435 kcal

25 min. bereiden

3.1/5

(25)

Ingrediënten

Aantal personen

  • 500 gram verse roodbaarsfilets

    verse roodbaarsfilets

  • 250 gram cherrytomaten

    cherrytomaten

  • 6 eetlepel traditionele olijfolie

    traditionele olijfolie

  • 700 gram aardappelschijfjes

    aardappelschijfjes

  • 700 gram broccoli

    broccoli

Dit heb je nodig

  • ovenschaal inhoud ca. 1 1/2 liter, ingevet


2005 week 42-43 - 2005 week 42-43

Aan de slag

  1. Verwarm de oven voor op 200 °C. Bestrooi de roodbaars met peper en zout en leg in een ingevette ovenschaal. Halveer de tomaten en leg rond de vis. Bestrooi met het basilicum en besprenkel met 2 el olie.

  2. Verhit de rest van de olie in een braadpan en bak de aardappelschijfjes volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verdeel de broccoli in roosjes, snijd de stelen in stukjes en kook in 8 min. beetgaar. Zet de vis in de oven en bak in 10 min. gaar. Serveer de vis met de aardappelen en broccoli.

Wat vond je van dit recept?

Roodbaars met basilicum

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig