Vispizza met zalm en mosselen
Vispizza met zalm en mosselen
bewaar
bewaar

Vispizza met zalm en mosselen

20 min. bereiden
10waarderingen

Aan de slag

1

Oven voorverwarmen op 200 °C. Ui pellen en in dunne ringen snijden. Zalm, mosselen en ansjovis laten uitlekken. Op elke pizza kwart zalm, kwart uien, kwart ansjovis en kwart mosselen leggen. Pizza's op 2 bakplaten volgens gebruiksaanwijzing afbakken. Intussen wortels schillen en fijn raspen. Bieslook fijn knippen en met dressing door wortels scheppen. Pizza's met wortelrauwkost serveren.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Vispizza met zalm en mosselen

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Dit heb je nodig