Penne met rundvlees en venkel

555 kcal

30 min. bereiden

3.5/5

(33)

Ingrediënten

Aantal personen

  • 3 vleestomaten

    vleestomaten

  • 2 venkelknollen

    venkelknollen

  • 300 gram penne rigate

    penne rigate

  • 4 eetlepels vloeibare margarine

    vloeibare margarine

  • 1 schaal runderreepjes

    runderreepjes

  • 2 theelepels aardappelzetmeel

    aardappelzetmeel

  • 100 gram gorgonzola

    gorgonzola

2006 week 02-03 - 2006 week 02-03

Aan de slag

  1. Water koken. Vleestomaten kruislings insnijden en onderdompelen in kokend water. Velletjes verwijderen en tomaten in stukjes snijden. Harde delen van venkel verwijderen. Venkel wassen en in plakjes snijden. Penne koken volgens aanwijzing op verpakking. In tussentijd helft margarine in pan verhitten, tomaten, venkel en zout toevoegen. Venkel in 15 min. met deksel op pan gaarsmoren. In koekenpan rest van margarine verhitten. Runderreepjes bestrooien met peper en bruin en gaar bakken. Aardappelzetmeel losroeren met 1 el water en door venkelmengsel roeren. Gorgonzola toevoegen en laten smelten. Pasta op borden scheppen. Venkelmengsel erover verdelen en runderreepjes er bovenop leggen.

Wat vond je van dit recept?

Penne met rundvlees en venkel

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig