Rijst met kerriesaus en banaan
475 kcal
20 min. bereiden
Ingrediënten
Aantal personen
400 gram witte snelkookrijst
witte snelkookrijst
450 gram fijne diepvries tuinerwten
fijne diepvries tuinerwten
4 bananen
bananen
250 ml halfvolle melk
halfvolle melk
36 gram kerrie roomsaus
kerrie roomsaus
125 gram ongezouten pinda's
ongezouten pinda's
Ontdek meer van dit soort gerechten
Ook te zien in
2006 week 12-13 - 2006 week 12-13
Bereid de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking. Kook in een pan de erwtjes zachtjes 2-4 min. Snijd de banaan in plakjes. Doe de melk en mix voor kerrie roomsaus in een pannetje. Breng al roerend met een garde aan de kook.
Roer de banaan en pinda's door de saus en verwarm. Verdeel de rijst over borden, giet de kerriesaus erover en serveer de erwtjes ernaast.
Rijst met kerriesaus en banaan

hoofdgerecht
4 personen
475 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Bereid de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking. Kook in een pan de erwtjes zachtjes 2-4 min. Snijd de banaan in plakjes. Doe de melk en mix voor kerrie roomsaus in een pannetje. Breng al roerend met een garde aan de kook.
Roer de banaan en pinda's door de saus en verwarm. Verdeel de rijst over borden, giet de kerriesaus erover en serveer de erwtjes ernaast.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
400 g witte snelkookrijst
450 g fijne diepvries tuinerwten
4 bananen
250 ml halfvolle melk
36 g kerrie roomsaus
125 g ongezouten pinda's




