Rijst met kerriesaus en banaan

475 kcal

20 min. bereiden

3.3/5

(135)

Ingrediënten

Aantal personen

  • 400 gram witte snelkookrijst

    witte snelkookrijst

  • 450 gram fijne diepvries tuinerwten

    fijne diepvries tuinerwten

  • 4 bananen

    bananen

  • 250 ml halfvolle melk

    halfvolle melk

  • 36 gram kerrie roomsaus

    kerrie roomsaus

  • 125 gram ongezouten pinda's

    ongezouten pinda's

2006 week 12-13 - 2006 week 12-13

Aan de slag

  1. Bereid de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking. Kook in een pan de erwtjes zachtjes 2-4 min. Snijd de banaan in plakjes. Doe de melk en mix voor kerrie roomsaus in een pannetje. Breng al roerend met een garde aan de kook.

  2. Roer de banaan en pinda's door de saus en verwarm. Verdeel de rijst over borden, giet de kerriesaus erover en serveer de erwtjes ernaast.

Wat vond je van dit recept?

Rijst met kerriesaus en banaan

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig