Aardappels schoon-boenen, inprikken en in magnetron op vol vermogen (700 watt) in ca. 12 min. bijna gaar laten worden. Aardappels afgedekt met keukenhanddoek ca. 10 min. laten nagaren. Penen schillen en raspen. Peen met walnoten, rozijnen en sladressing mengen. Gepofte aardappels aan bovenzijde insnijden en met wat zout bestrooien. Fris & Romig in aardappel scheppen. Aardappel met wortelsalade serveren.
Gerelateerde recepten
Gepofte aardappels met romige tuinkruiden

hoofdgerecht
4 personen
320 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Aardappels schoon-boenen, inprikken en in magnetron op vol vermogen (700 watt) in ca. 12 min. bijna gaar laten worden. Aardappels afgedekt met keukenhanddoek ca. 10 min. laten nagaren. Penen schillen en raspen. Peen met walnoten, rozijnen en sladressing mengen. Gepofte aardappels aan bovenzijde insnijden en met wat zout bestrooien. Fris & Romig in aardappel scheppen. Aardappel met wortelsalade serveren.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
4 grote kruimige aardappels
2 winterwortels
1 zakje walnoten
50 g rozijnen
4 eetlepels sladressing yoghurt
1 kuipje slankie fris & romig tuinkruiden