Tomatensoep met sardine-crostini's

460 kcal

20 min. bereiden

3.5/5

(23)

Ingrediënten

Aantal personen

2006 week 12-13 - 2006 week 12-13

Aan de slag

  1. Grill verwarmen. Tomaten wassen en in stukjes snijden. Uien pellen en snipperen. Olijfolie in pan verhitten en ui en tomaat zachtjes verhitten. Soep volgens de aanwijzingen op de verpakking bereiden. Brood diagonaal halveren en op bakplaat leggen. Sardinefilets afgieten, olie opvangen. Knoflook boven olie uitpersen en over brood verdelen. Brood enkele min. onder grill knapperig bakken. Tomaat en ui door soep roeren. Sardinefilets in stukjes verdelen en op brood (crostini's) leggen. Soep serveren met crostini's.

Wat vond je van dit recept?

Tomatensoep met sardine-crostini's

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig