Tomatensoep met sardine-crostini's
460 kcal
20 min. bereiden
Ingrediënten
Aantal personen
4
2
1 el
110 g
8 sneetjes
240 g
1 teen
Ontdek meer van dit soort gerechten
Ook te zien in
2006 week 12-13 - 2006 week 12-13
Grill verwarmen. Tomaten wassen en in stukjes snijden. Uien pellen en snipperen. Olijfolie in pan verhitten en ui en tomaat zachtjes verhitten. Soep volgens de aanwijzingen op de verpakking bereiden. Brood diagonaal halveren en op bakplaat leggen. Sardinefilets afgieten, olie opvangen. Knoflook boven olie uitpersen en over brood verdelen. Brood enkele min. onder grill knapperig bakken. Tomaat en ui door soep roeren. Sardinefilets in stukjes verdelen en op brood (crostini's) leggen. Soep serveren met crostini's.
Tomatensoep met sardine-crostini's

hoofdgerecht
4 personen
460 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Grill verwarmen. Tomaten wassen en in stukjes snijden. Uien pellen en snipperen. Olijfolie in pan verhitten en ui en tomaat zachtjes verhitten. Soep volgens de aanwijzingen op de verpakking bereiden. Brood diagonaal halveren en op bakplaat leggen. Sardinefilets afgieten, olie opvangen. Knoflook boven olie uitpersen en over brood verdelen. Brood enkele min. onder grill knapperig bakken. Tomaat en ui door soep roeren. Sardinefilets in stukjes verdelen en op brood (crostini's) leggen. Soep serveren met crostini's.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
4 trostomaten
2 uien
1 el traditionele olijfolie
110 g Italiaanse tomatensoep
8 sneetjes volkorenbrood
240 g sardinefilets
1 teen knoflook




