Ovenrisotto met portobello en blauwe kaas
Ovenrisotto met portobello en blauwe kaas
bewaar
bewaar

Ovenrisotto met portobello en blauwe kaas

Deze risotto is zó klaar, en de oven doet het meeste werk.

15 min. bereiden
208waarderingen

Aan de slag

1

Verwarm de oven voor op 200 °C.

2

Pel en snipper de uit. Maak beide soorten paddestoelen schoon en snijd in reepjes. Verhit de olie in een vuurvaste ovenschaal en fruit de ui 2 min. Voeg de rijst toe en bak al omscheppend tot de rijst glanst.

3

Schenk de bouillon erbij, voeg de paddestoelen toe en breng op smaak met peper en eventueel zout. Laat de risotto in 35 min. in de oven gaar worden. Schep af en toe om. Verkruimel de kaas. Verdeel de rucola over de risotto en bestrooi met kaas.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Ovenrisotto met portobello en blauwe kaas

Deze risotto is zó klaar, en de oven doet het meeste werk.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Dit heb je nodig