Croissant met kastanjechampignons
Croissant met kastanjechampignons

Croissant met kastanjechampignons

20 min. bereiden
16waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1 bakje

kastanjechampignons

30 g

boter of margarine

1 eetlepel

madeira

½ dl

slagroom

zout

peper

4

croissants

1 zakje

veldsla met bietjes

Dit heb je nodig

  • keukenpapier

Aan de slag

Oven voorverwarmen op 200 ºC of gasovenstand 4. Champignons schoonvegen met keukenpapier en in plakjes snijden. In koekenpan boter verhitten. Paddestoelen in 4 à 5 minuten bruin bakken, vocht laten verdampen. Madeira en slagroom erdoor roeren, aan de kook brengen en ca. 1 minuut zachtjes laten koken. Op smaak brengen met zout en peper. Croissants in lengte opensnijden. Croissants vullen met paddestoelen en in midden van oven ca. 6 minuten verwarmen. Sla over vier borden verdelen. Gevulde croissants erop leggen.