Rösti met tomaat en geitenkaas

515 kcal

15 min. bereiden, 45 min. wachten

3.5/5

(99)

Ingrediënten

Aantal personen

Dit heb je nodig

  • platte ovenschaal (inhoud 2 liter), ingevet


2006 week 28-29 - 2006 week 28-29

Aan de slag

  1. Oven op 200 ºC voorverwarmen. Paprika schoonmaken en in blokjes snijden. Ui pellen en snipperen. Tomaten wassen en in dikke plakken snijden. Rösti, paprika, ui en ei met zout en peper naar smaak mengen. Röstimengsel in ovenschaal scheppen. Met tomaten beleggen en met zout en peper bestrooien. Met olie besprenkelen. In midden van oven in 45 min. gaarbakken. Laatste 5 min. kaas erboven verkruimelen. Met basilicum garneren. Lekker met groene salade en vinaigrette.

Wat vond je van dit recept?

Rösti met tomaat en geitenkaas

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig