Ravioli met broccoli en geitenkaas
Ravioli met vier soorten kaas. Broccoli, knoflook, Italiaanse kruiden en geitenkaas erbij... Heerlijk!

Advertentie
Ingrediënten
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
- 600 g broccoli
- 500 g verse ravioli 4 formaggi
- 2 tenen knoflook
- 25 g verse Italiaanse kruiden (bakje)
- 2 el milde olijfolie
- 140 g Bettine Blanc geitenkaas 58+
Advertentie
Bereiden
- Verdeel de broccoli in kleine roosjes. Kook in ruim kokend water met wat zout in 8-10 min. gaar. Kook ondertussen de ravioli volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Snijd de knoflook in plakjes. Haal de blaadjes van de kruidentakjes en snijd fijn. Verhit de olie in een koekenpan. Bak hierin de knoflook met de kruiden 2 min. Verdeel ondertussen de kaas in kleine stukjes. Meng de ravioli met de broccoli, de helft van de geitenkaas en de knoflook-kruidenolie.
- Schep in diepe borden en verdeel de rest van de kaas erover.
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 555 kcal
- eiwit 24 g
- koolhydraten 56 g
-
vet 24 g
waarvan verzadigd 12 g - natrium 900 mg
- vezels 7 g
Ook te zien in
Ravioli met broccoli en geitenkaas
terug naar receptLet op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Ravioli met broccoli en geitenkaas
- 600 g broccoli
Verdeel de broccoli in kleine roosjes. Kook in ruim kokend water met wat zout in 8-10 min. gaar.
- 500 g verse ravioli 4 formaggi
Kook ondertussen de ravioli volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- 2 tenen knoflook
- 25 g verse Italiaanse kruiden
- 2 el milde olijfolie
Verhit de olie in een koekenpan. Bak hierin de knoflook met de kruiden 2 min.
- 140 g Bettine Blanc geitenkaas 58+
Verdeel ondertussen de kaas in kleine stukjes. Meng de ravioli met de broccoli, de helft van de geitenkaas en de knoflook-kruidenolie.
Schep in diepe borden en verdeel de rest van de kaas erover.