Ravioli met salieboter

Hier gooi je bij gasten hoge ogen mee. En dat in slechts vijf minuten...

155 kcal

5 min. bereiden

2.9/5

(77)

Ingrediënten

Aantal personen

  • 250 gram verse ravioli 4 formaggi

    verse ravioli 4 formaggi

  • 1.5 eetlepel verse salie

    verse salie

  • 75 gram gezouten roomboter

    gezouten roomboter

PastaMama - PastaMama

Aan de slag

  1. Kook de ravioli volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  2. Snijd intussen de salie grof. Leg de boter en de blaadjes salie in een kleine steelpan en laat de boter op een heel zacht vuur langzaam smelten. Breng op smaak met peper.

  3. Schep de ravioli voorzichtig met een schuimspaan uit de pan en leg ze in een vergiet.

  4. Verdeel ze vervolgens over amuselepels of Chinese soeplepels en schep wat van de boter erop. Serveer direct.

  • kookstaptipDeze hoeveelheid is geschikt als amusehapje voor 8 personen. Liever meer? Houd dan deze hoeveelheid als voorgerecht aan voor 4 personen.

Wat vond je van dit recept?

Ravioli met salieboter

Hier gooi je bij gasten hoge ogen mee. En dat in slechts vijf minuten...

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig