Gebakken ravioli

785 kcal

25 min. bereiden

3.4/5

(58)

Ingrediënten

Aantal personen

Dit heb je nodig

  • keukenpapier


Italië - Italië

Aan de slag

  1. In pan water met snufje zout en 1 eetlepel olie aan de kook brengen. Ravioli ca. 2 minuten koken, in vergiet laten uitlekken. Ravioli apart stuk voor stuk op keukenpapier leggen. In pan rest van olie verhitten. Ravioli in porties van ca. 8 à 10 stuks goudbruin bakken, halverwege keren. Ravioli op keukenpapier laten uitlekken. Intussen fond op hoog vuur inkoken tot 1/2 dl. Boter door warme fond kloppen. Saus in twee diepe borden scheppen. Ravioli erop leggen en bestrooien met Parmezaanse kaas. Serveren met tomatensalade.

Wat vond je van dit recept?

Gebakken ravioli

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig