Lente-uisoep met bladerdeegpakketjes

565 kcal

35 min. bereiden

2.9/5

(58)

Ingrediënten

Aantal personen

  • 6 plakjes bladerdeeg

    bladerdeeg

  • 1 kleine rode paprika

    rode paprika

  • 1 ei

    ei

  • 1 duopakje hamreepjes

    hamreepjes

  • 100 gram verse roomkaas (MonChou)

    verse roomkaas (MonChou)

  • 1 pak romige lente-ui soep

    romige lente-ui soep

  • 1 bosuitje

    bosuitje

2006 week 30-31 - 2006 week 30-31

Aan de slag

  1. Oven op 220 °C voorverwarmen. Bladerdeeg laten ontdooien. Paprika schoonmaken en in kleine blokjes snijden. Ei loskloppen. In schaal paprika, helft hamreepjes, MonChou, zout en peper goed mengen. Bladerdeeg beetje uitrollen, diagonaal doorsnijden en driehoekjes met MonChoumengsel vullen. Pakketjes goed dichtvouwen en met ei bestrijken. Pakketjes in ca. 15 min. in oven goudbruin en knapperig bakken. In pan 1,5 liter koud water schenken. Al roerend met garde zakje soep toevoegen. Aan de kook brengen, rest van hamreepjes toevoegen en 5 min. laten koken. Bosui in ringetjes snijden. Soep over vier soepkommen verdelen. Met bosui garneren. Pakketjes bij soep serveren.

Wat vond je van dit recept?

Lente-uisoep met bladerdeegpakketjes

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig