bewaar
Aardappelsoep met roggebrood
Aardappelsoep met roggebrood
bewaar

Aardappelsoep met roggebrood

20 min. bereiden
27waarderingen

Ingrediënten

4 personen

2 zakjes

lente ui-crème soep

3 eetlepels

boter of margarine

1 zakje

miniworteltjes

1 bak

gekruide aardappeltjes rozemarijn

200 g

katenspek

3

bosuitjes

8 plakken

roggebrood

40 g

kruidenboter

Aan de slag

1

Soep bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Intussen in koekenpan boter verhitten. Worteltjes ca. 3 minuten al omscheppend bakken. Aardappels toevoegen en ca. 5 minuten meebakken. Katenspek in reepjes snijden. Spek ca. 1 minuut meebakken. Aardappelmengsel aan soep toevoegen en ca. 5 minuten zachtjes meeverwarmen. Bosuitjes schoonmaken, in ringetjes snijden en door soep roeren. Roggebrood met kruidenboter besmeren. 2 sneetjes op elkaar leggen en diagonaal doorsnijden. Soep serveren met roggebrood.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Aardappelsoep met roggebrood

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Dit heb je nodig