Ingrediënten
4 personen
2 zakjes
lente ui-crème soep
3 eetlepels
boter of margarine
1 zakje
miniworteltjes
1 bak
gekruide aardappeltjes rozemarijn
200 g
katenspek
3
bosuitjes
8 plakken
roggebrood
40 g
kruidenboter
Aan de slag
Soep bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Intussen in koekenpan boter verhitten. Worteltjes ca. 3 minuten al omscheppend bakken. Aardappels toevoegen en ca. 5 minuten meebakken. Katenspek in reepjes snijden. Spek ca. 1 minuut meebakken. Aardappelmengsel aan soep toevoegen en ca. 5 minuten zachtjes meeverwarmen. Bosuitjes schoonmaken, in ringetjes snijden en door soep roeren. Roggebrood met kruidenboter besmeren. 2 sneetjes op elkaar leggen en diagonaal doorsnijden. Soep serveren met roggebrood.
Aardappelsoep met roggebrood

hoofdgerecht
null personen
760 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Soep bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Intussen in koekenpan boter verhitten. Worteltjes ca. 3 minuten al omscheppend bakken. Aardappels toevoegen en ca. 5 minuten meebakken. Katenspek in reepjes snijden. Spek ca. 1 minuut meebakken. Aardappelmengsel aan soep toevoegen en ca. 5 minuten zachtjes meeverwarmen. Bosuitjes schoonmaken, in ringetjes snijden en door soep roeren. Roggebrood met kruidenboter besmeren. 2 sneetjes op elkaar leggen en diagonaal doorsnijden. Soep serveren met roggebrood.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)2 zakjes lente ui-crème soep
3 eetlepels boter of margarine
1 zakje miniworteltjes
1 bak gekruide aardappeltjes rozemarijn
200 g katenspek
3 bosuitjes
8 plakken roggebrood
40 g kruidenboter