Lintpasta met romige rivierkreeftjes
610 kcal
20 min. bereiden
Ingrediënten
Aantal personen
500 gram tasty tom tomaten
tasty tom tomaten
1 ui
ui
2 eetlepels olijfolie
olijfolie
2 bakken verse tagliatelle
verse tagliatelle
3 bakjes rivierkreeftjes
rivierkreeftjes
1 bakje MonChou zacht en luchtig
MonChou zacht en luchtig
1 zakje verse basilicum
verse basilicum
Ontdek meer van dit soort gerechten
Ook te zien in
2006 week 38-39 - 2006 week 38-39
Grill voorverwarmen. Tomaten wassen en drogen (aan steel laten zitten). Pasta volgens gebruiksaanwijzing koken. Ui pellen en snipperen. Tomaten met 1 el olie besprenkelen en 5 min. onder grill leggen. In koekenpan met antiaanbaklaag rest van olie verhitten en ui 2 min. zachtjes bakken. Rivierkreeftjes toevoegen en nog 2 min. bakken. MonChou door kreeftjes scheppen en laten smelten. Basilicumblaadjes in stukjes scheuren. Pasta over vier borden verdelen. Romige kreeftjes erop scheppen. Met basilicum bestrooien. Tomaten erbij serveren.
Lintpasta met romige rivierkreeftjes

hoofdgerecht
4 personen
610 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Grill voorverwarmen. Tomaten wassen en drogen (aan steel laten zitten). Pasta volgens gebruiksaanwijzing koken. Ui pellen en snipperen. Tomaten met 1 el olie besprenkelen en 5 min. onder grill leggen. In koekenpan met antiaanbaklaag rest van olie verhitten en ui 2 min. zachtjes bakken. Rivierkreeftjes toevoegen en nog 2 min. bakken. MonChou door kreeftjes scheppen en laten smelten. Basilicumblaadjes in stukjes scheuren. Pasta over vier borden verdelen. Romige kreeftjes erop scheppen. Met basilicum bestrooien. Tomaten erbij serveren.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
500 g tasty tom tomaten
1 ui
2 eetlepels olijfolie
2 bakken verse tagliatelle
3 bakjes rivierkreeftjes
1 bakje MonChou zacht en luchtig
1 zakje verse basilicum




