Lintpasta met romige rivierkreeftjes

610 kcal

20 min. bereiden

3.3/5

(120)

Ingrediënten

Aantal personen

  • 500 gram tasty tom tomaten

    tasty tom tomaten

  • 1 ui

    ui

  • 2 eetlepels olijfolie

    olijfolie

  • 2 bakken verse tagliatelle

    verse tagliatelle

  • 3 bakjes rivierkreeftjes

    rivierkreeftjes

  • 1 bakje MonChou zacht en luchtig

    MonChou zacht en luchtig

  • 1 zakje verse basilicum

    verse basilicum

2006 week 38-39 - 2006 week 38-39

Aan de slag

  1. Grill voorverwarmen. Tomaten wassen en drogen (aan steel laten zitten). Pasta volgens gebruiksaanwijzing koken. Ui pellen en snipperen. Tomaten met 1 el olie besprenkelen en 5 min. onder grill leggen. In koekenpan met antiaanbaklaag rest van olie verhitten en ui 2 min. zachtjes bakken. Rivierkreeftjes toevoegen en nog 2 min. bakken. MonChou door kreeftjes scheppen en laten smelten. Basilicumblaadjes in stukjes scheuren. Pasta over vier borden verdelen. Romige kreeftjes erop scheppen. Met basilicum bestrooien. Tomaten erbij serveren.

Wat vond je van dit recept?

Lintpasta met romige rivierkreeftjes

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig