Sperziebonenstamppot met gehaktsaus
Sperziebonenstamppot met gehaktsaus
bewaar
bewaar

Sperziebonenstamppot met gehaktsaus

30 min. bereiden
50waarderingen

Aan de slag

1

Aardappels schillen en in stukken snijden. Aardappels in 20 min. gaarkoken. Ontbijtspek fijnsnijden. Paprika schoonmaken en in reepjes snijden. In koekenpan met anti-aanbaklaag spek 2 min. bakken. Gehakt en paprika toevoegen en 10 min. bakken. Laatste minuut ketchup toevoegen en zachtjes meeverwarmen. Eventueel met zout en peper op smaak brengen. In pan sperziebonen verwarmen. Melk verwarmen. Aardappels afgieten en fijnstampen. Aardappels met melk tot smeuïge puree roeren. Boontjes afgieten en door puree scheppen en met zout, peper en nootmuskaat op smaak brengen. Stamppot over vier borden verdelen. Vlees-paprikamengsel over stamppot verdelen.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Sperziebonenstamppot met gehaktsaus

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Dit heb je nodig