Romige kabeljauwschotel
570 kcal
20 min. bereiden
Ingrediënten
Aantal personen
1 pak kabeljauwfilet
kabeljauwfilet
2 rode uien
rode uien
3 eetlepels zonnebloemolie
zonnebloemolie
1 duopak aardappelschijfjes
aardappelschijfjes
1 pak tuinerwten
tuinerwten
1 kuipje cuisine knoflook & fijne kruiden
cuisine knoflook & fijne kruiden
Ontdek meer van dit soort gerechten
Ook te zien in
2006 week 46-47 - 2006 week 46-47
Kabeljauw in magnetron bij 900 watt in 4 min. laten ontdooien en in stukken snijden. Uien pellen en snipperen. In hapjespan olie verhitten. Aardappelschijfjes 10 min. bakken. Laatste 2 min. uien toevoegen en bruinbakken. Erwten volgens gebruiksaanwijzing verwarmen. Boursin aan aardappels toevoegen en al roerend op heel zacht vuur verwarmen. Kabeljauw en erwten voorzichtig erdoor scheppen en nog 2 min. verwarmen. Kabeljauw-aardappelschotel over vier borden verdelen.
Romige kabeljauwschotel

hoofdgerecht
4 personen
570 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Kabeljauw in magnetron bij 900 watt in 4 min. laten ontdooien en in stukken snijden. Uien pellen en snipperen. In hapjespan olie verhitten. Aardappelschijfjes 10 min. bakken. Laatste 2 min. uien toevoegen en bruinbakken. Erwten volgens gebruiksaanwijzing verwarmen. Boursin aan aardappels toevoegen en al roerend op heel zacht vuur verwarmen. Kabeljauw en erwten voorzichtig erdoor scheppen en nog 2 min. verwarmen. Kabeljauw-aardappelschotel over vier borden verdelen.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
1 pak kabeljauwfilet
2 rode uien
3 eetlepels zonnebloemolie
1 duopak aardappelschijfjes
1 pak tuinerwten
1 kuipje cuisine knoflook & fijne kruiden




