Romige kabeljauwschotel

570 kcal

20 min. bereiden

3.2/5

(34)

Ingrediënten

Aantal personen

  • 1 pak kabeljauwfilet

    kabeljauwfilet

  • 2 rode uien

    rode uien

  • 3 eetlepels zonnebloemolie

    zonnebloemolie

  • 1 duopak aardappelschijfjes

    aardappelschijfjes

  • 1 pak tuinerwten

    tuinerwten

  • 1 kuipje cuisine knoflook & fijne kruiden

    cuisine knoflook & fijne kruiden

2006 week 46-47 - 2006 week 46-47

Aan de slag

  1. Kabeljauw in magnetron bij 900 watt in 4 min. laten ontdooien en in stukken snijden. Uien pellen en snipperen. In hapjespan olie verhitten. Aardappelschijfjes 10 min. bakken. Laatste 2 min. uien toevoegen en bruinbakken. Erwten volgens gebruiksaanwijzing verwarmen. Boursin aan aardappels toevoegen en al roerend op heel zacht vuur verwarmen. Kabeljauw en erwten voorzichtig erdoor scheppen en nog 2 min. verwarmen. Kabeljauw-aardappelschotel over vier borden verdelen.

Wat vond je van dit recept?

Romige kabeljauwschotel

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig