Italiaanse kabeljauwschotel

Advertentie
Ingrediënten
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
- 300 g witte snelkookrijst
- 450 g verse kabeljauwfilets
- 1 zakje Italiaanse roerbakolie & kruiden
- 250 g cherrytomaten
- 400 g ratatouillemix
Keukenspullen
- wok
Advertentie
Bereiden
- Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Bestrijk de kabeljauw met de helft van de olie. Halveer de tomaatjes. Verhit de rest van de olie in een wok en roerbak de ratatouillemix ca. 3 min. Schep de tomaatjes door de ratatouille en bak nog 2 min. mee.
- Bak ondertussen in een koekenpan met antiaanbaklaag de kabeljauwfilet in ca. 5 min. lichtbruin en gaar. Keer de vis halverwege de baktijd voorzichtig om. Verdeel de rijst en ratatouille over borden en leg de kabeljauwfilet erop.
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 510 kcal
- eiwit 310 g
- koolhydraten 65 g
-
vet 14 g
waarvan verzadigd 0 g
Ook te zien in
Italiaanse kabeljauwschotel
terug naar receptLet op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Italiaanse kabeljauwschotel
- 300 g witte snelkookrijst
- 450 g verse kabeljauwfilets
- 1 zakje Italiaanse roerbakolie & kruiden
- 250 g cherrytomaten
Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Bestrijk de kabeljauw met de helft van de olie. Halveer de tomaatjes.
- 400 g ratatouillemix
Verhit de rest van de olie in een wok en roerbak de ratatouillemix ca. 3 min. Schep de tomaatjes door de ratatouille en bak nog 2 min. mee.
Bak ondertussen in een koekenpan met antiaanbaklaag de kabeljauwfilet in ca. 5 min. lichtbruin en gaar. Keer halverwege de baktijd voorzichtig om.
Verdeel de rijst en ratatouille over borden en leg de kabeljauwfilet erop.