Paddenstoelen met zachte blauwaderkaas
Paddenstoelen met zachte blauwaderkaas
bewaar
bewaar

Paddenstoelen met zachte blauwaderkaas

10 min. bereiden
42waarderingen

Aan de slag

1

Maak de paddenstoelen schoon met keukenpapier. Halveer de grotere paddenstoelen. De bijgeleverde kruiden gebruik je niet. Snijd de gorgonzola in kleine blokjes en hak de peterselie fijn.

2

Verhit in een gourmetpannetje een beetje olijfolie en bak telkens 1 el paddenstoelen tot ze verkleuren en zacht worden. Breng op smaak met peper en zout. Leg 2-3 blokjes gorgonzola op de paddenstoelen en laat ze zachtjes smelten. Bestrooi de paddenstoelen met wat peterselie.

algemeenHoudt u niet van blauwaderkaas? Vervang de gorgonzola dan door zachte geitenkaas, bijv. Bettine Blanc.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Paddenstoelen met zachte blauwaderkaas

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Dit heb je nodig