Biefstuk met roodfruitsaus en spruitjes

635 kcal

20 min. bereiden

2.8/5

(23)

Ingrediënten

Aantal personen

2007 week 02-03 - 2007 week 02-03

Aan de slag

  1. Fruit met 100 ml water in magnetron op vol vermogen (700 Watt) 2 min. verhitten. Spruitjes in 8 min. beetgaar koken. Ui pellen en snipperen. Aardappelpuree volgens gebruiksaanwijzing verhitten. Biefstuk met peper bestrooien. In koekenpan boter verhitten. Biefstuk in 4 min. bruin en van binnen rosé bakken. Biefstuk uit pan halen, met zout bestrooien en even laten rusten. Ui en roodfruit door bakvet roeren en 2 min. meebakken. Aardappelpuree over vier borden verdelen, biefstuk erop leggen en roodfruit er half over scheppen. Met spruitjes serveren.

Wat vond je van dit recept?

Biefstuk met roodfruitsaus en spruitjes

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig