Pestosalade op zelfgebakken tomatenbrood

970 kcal

(Voedingswaarden)

1 uur 25 min. bereiden / 20 min. wachten

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Brooddeeg met 300 ml water bereiden en afgedekt 30 min. laten rijzen. Van deeg plat rond brood vormen en nogmaals 30 min. laten rijzen. Oven op 225 ºC voorverwarmen. Brood 20 min. in midden van oven bakken. Tomaten in partjes snijden. Mozzarella in plakjes snijden. Paprika's laten uitlekken en in reepjes snijden. Warm brood horizontaal halveren en beide broodhelften met pesto (2 el pesto achterhouden) besmeren. Rucola, tomaat, paprika en mozzarella over brood verdelen. Met rucola bestrooien. Dressing roeren van 2 el pesto, olie en azijn. Dressing over salade sprenkelen.

Pestosalade op zelfgebakken tomatenbrood

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig