Kipchipolataworstje met driekleurenpuree

545 kcal

25 min. bereiden

2.7/5

(16)

Ingrediënten

Aantal personen

  • 1 winterpeen

    winterpeen

  • 2 eetlepel margarine

    margarine

  • 320 gram kipchipolota's

    kipchipolota's

  • 1 stuk rauwe rode bieten in pot

    rauwe rode bieten in pot

  • 1 pak puree à la minute

    puree à la minute

  • 200 gram diepvries tuinerwten

    diepvries tuinerwten

2007 week 04-05 - 2007 week 04-05

Aan de slag

  1. Schil de winterpeen, snijd in stukjes en kook in een bodempje water in 10 min. gaar. Verhit in een koekenpan de boter en bak de worstjes in 12 min. gaar op laag vuur.

  2. Snijd de bieten grof en warm ze op in een pan. Bereid de zakjes puree apart. Roer door 1 deel de wortel. Roer door een deel van de puree de bieten en door het andere deel de tuinerwtjes.

  3. Verdeel de puree met een ijsbolletjestang op de borden. Serveer met de worst.

Wat vond je van dit recept?

Kipchipolataworstje met driekleurenpuree

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig