Kipchipolataworstje met driekleurenpuree
545 kcal
25 min. bereiden
Ingrediënten
Aantal personen
1 winterpeen
winterpeen
2 eetlepel margarine
margarine
320 gram kipchipolota's
kipchipolota's
1 stuk rauwe rode bieten in pot
rauwe rode bieten in pot
1 pak puree à la minute
puree à la minute
200 gram diepvries tuinerwten
diepvries tuinerwten
Ontdek meer van dit soort gerechten
Ook te zien in
2007 week 04-05 - 2007 week 04-05
Schil de winterpeen, snijd in stukjes en kook in een bodempje water in 10 min. gaar. Verhit in een koekenpan de boter en bak de worstjes in 12 min. gaar op laag vuur.
Snijd de bieten grof en warm ze op in een pan. Bereid de zakjes puree apart. Roer door 1 deel de wortel. Roer door een deel van de puree de bieten en door het andere deel de tuinerwtjes.
Verdeel de puree met een ijsbolletjestang op de borden. Serveer met de worst.
Kipchipolataworstje met driekleurenpuree

hoofdgerecht
4 personen
545 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Schil de winterpeen, snijd in stukjes en kook in een bodempje water in 10 min. gaar. Verhit in een koekenpan de boter en bak de worstjes in 12 min. gaar op laag vuur.
Snijd de bieten grof en warm ze op in een pan. Bereid de zakjes puree apart. Roer door 1 deel de wortel. Roer door een deel van de puree de bieten en door het andere deel de tuinerwtjes.
Verdeel de puree met een ijsbolletjestang op de borden. Serveer met de worst.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
1 winterpeen
2 el margarine
320 g kipchipolota's
1 stuk rauwe rode bieten in pot
1 pak puree à la minute
200 g diepvries tuinerwten




