bewaar
Courgettestamppot
Courgettestamppot
bewaar

Courgettestamppot

15 min. bereiden
74waarderingen

Ingrediënten

2 personen

2

uien

2

courgettes

6 eetlepels

(olijf)olie

½

kippenbouillontablet

200 g

rundergehakt

1 zakje

puree à la minute

1 bekertje

zure room

Aan de slag

Uien pellen en snipperen. Courgettes wassen en in blokjes van ca. 1 cm snijden. In grote pan 3 eetlepels olie verhitten. Ui en courgetteblokjes met kippenbouillontablet 8 à 10 minuten laten garen. Intussen in koekenpan rest van olie verhitten en gehakt in ca. 8 minuten rul bakken. Intussen puree volgens gebruiksaanwijzing bereiden en toevoegen aan ui en courgette. Stamppotschotel bestrijken met zure room en gehakt erover strooien.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Courgettestamppot

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Dit heb je nodig