Super-deluxe andijviestamppot

955 kcal

15 min. bereiden

2.6/5

(49)

Ingrediënten

Aantal personen

2004 nr. 12 - Wijn en spijs

Aan de slag

  1. Ruitpatroon in vet van eendenborst kerven en met vijfkruidenpoeder, mespunt zout en peper inwrijven. Koekenpan met antiaanbaklaag op hoog vuur verhitten. Eend op vetkant in 8 min. bakken tot vel knapperig is, keren en nog 3 min. bakken. In steelpan 1 el olie verhitten en helft van sjalot 2 min. fruiten. Pruimen, wijn en zout en peper naar smaak toevoegen en 5 min. smoren. In wok of hapjespan 2 el olie verhitten en rest van sjalot 1 min. roerbakken. Andijvie 1 min. meebakken. Aardappelpuree volgens gebruiksaanwijzing bereiden. Andijviemengsel door puree scheppen en stamppot even doorwarmen. Eendenborst, pruimen met vocht en stamppot over twee borden verdelen.

Wat vond je van dit recept?

Super-deluxe andijviestamppot

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig