Kippenragout met champignons en bosuitjes
Kippenragout met champignons en bosuitjes
bewaar
bewaar

Kippenragout met champignons en bosuitjes

20 min. bereiden
53waarderingen

Aan de slag

1

Rijst volgens gebruiksaanwijzing koken. Van 3 el olie, azijn, zout en peper sladressing kloppen. Dressing met sla mengen. Champignons schoonvegen en in plakjes snijden. Bosuitjes in ringen snijden. In pan rest van olie verhitten en champignons 5 min. bakken. Ragout toevoegen en mee verwarmen. Ragout op smaak brengen met zout en peper en met rijst en salade serveren.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Kippenragout met champignons en bosuitjes

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Dit heb je nodig