Kabeljauw met bloemkool en sinaasappel

342 kcal

20 min. bereiden

3.3/5

(68)

Ingrediënten

Aantal personen

2007 week 20-21 - 2007 week 20-21

Aan de slag

  1. Bloemkool schoonmaken, in heel kleine roosjes verdelen. Ui pellen en snipperen. Sinaasappel onder kraan goed schoonboenen. Schil raspen en sinaasappel uitpersen. In brede diepe pan olie verhitten en ui 1 min. bakken. Sinaasappelschil erdoor roeren. Tomaten met vocht, sinaasappelsap en bouillontablet toevoegen. Aan de kook brengen en tomaten met houten lepel fijndrukken. Bloemkool toevoegen. Op matig hoog vuur met deksel 3 min. koken. Peterselie schoonmaken en fijnhakken. Helft peterselie toevoegen aan pan. Visfilets (eventueel grote stukken halveren) in saus leggen. Op laag vuur met deksel in ca. 8 min. gaar laten worden. Ondertussen in droge koekenpan aardappelschijfjes bruinbakken. Visgerecht en aardappeltjes over vier borden verdelen. Rest peterselie over vis strooien.

Wat vond je van dit recept?

Kabeljauw met bloemkool en sinaasappel

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig