bewaar
Vispotje met bonen, maïs en kabeljauw
Vispotje met bonen, maïs en kabeljauw
bewaar

Vispotje met bonen, maïs en kabeljauw

20 min. bereiden
85waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1

ui

25 g

roomboter

1 zak

aardappels

1 doos

kabeljauwfilet

1

vleesbouillontablet

1 beker

slagroom

1 blik

maïskorrels

1 blik

haricots verts

Aan de slag

1

Ui pellen en snipperen. Boter in ruime pan smelten en ui fruiten. Aardappelen in blokjes snijden. Aardappelen aan ui toevoegen en met deksel op pan 6-7 min. stoven. Ontdooide kabeljauw in blokjes snijden en toevoegen. Regelmatig omscheppen. Visbouillonblokje erboven verkruimelen en slagroom toevoegen. 5 min. zacht koken. Mais en haricots verts door vispotje scheppen. 2 min. doorwarmen en zout en peper naar smaak toevoegen. Over 4 diepe borden verdelen en serveren.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Vispotje met bonen, maïs en kabeljauw

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Dit heb je nodig