Kippensoep met Chinese kool

392 kcal

20 min. bereiden

3.3/5

(56)

Ingrediënten

Aantal personen

2007 week 26-27 - 2007 week 26-27

Aan de slag

  1. Chinese kool schoonmaken en in dunne reepjes snijden. Gember schillen en in zeer smalle reepjes snijden. Tomaten halveren, pitjes verwijderen en vruchtvlees in reepjes snijden. Ui en knoflook pellen en snipperen. Basis voor kippensoep in pan gieten. Ruim 3 potten koud water, gember, knoflook en ui toevoegen. Soep aan de kook brengen. Reepjes kip en rijst erdoor roeren en ca. 12 min. koken. Koolreepjes toevoegen en 1 min. meekoken. Tomaat en ketjap en eventueel peper naar smaak toevoegen. Soep over 4 grote kommen verdelen.

Wat vond je van dit recept?

Kippensoep met Chinese kool

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig