Pappardelle met rucola en blauwaderkaas
Pappardelle met rucola en blauwaderkaas
bewaar
bewaar

Pappardelle met rucola en blauwaderkaas

15 min. bereiden
69waarderingen

Aan de slag

1

Kook de pappardelle beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verdeel intussen de plakken tomaat over een schaal. Sprenkel er de dressing over en bestrooi ze met de tijm. Giet de pappardelle af en schep om met de walnotenolie, de blauwaderkaas, de walnoten en de rucola. Breng de pasta op smaak met versgemalen peper en verdeel hem over vier borden of kommen. Geef de tomatensalade er apart bij.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Pappardelle met rucola en blauwaderkaas

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Dit heb je nodig