Pappardelle met gerookte zalmsteaks en aspergetips
640 kcal
15 min. bereiden
Ingrediënten
Aantal personen
1 pak
2 bakjes
2 bakjes
1 zakje
4
Ontdek meer van dit soort gerechten
Ook te zien in
2001 nr. 12 - 'n wereldse kerst
Pappardelle koken volgens gebruiksaanwijzing. Intussen vissaus volgens gebruiksaanwijzing verwarmen. Aspergetips in ca. 3 minuten beetgaar koken. Basilicum in reepjes snijden. Pasta afgieten en vissaus erdoor mengen. Aspergetips afgieten en met basilicum door pasta mengen. Op vier borden scheppen. Zalmsteaks op pasta leggen en bestrooien met peper.
Pappardelle met gerookte zalmsteaks en aspergetips

hoofdgerecht
4 personen
640 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Pappardelle koken volgens gebruiksaanwijzing. Intussen vissaus volgens gebruiksaanwijzing verwarmen. Aspergetips in ca. 3 minuten beetgaar koken. Basilicum in reepjes snijden. Pasta afgieten en vissaus erdoor mengen. Aspergetips afgieten en met basilicum door pasta mengen. Op vier borden scheppen. Zalmsteaks op pasta leggen en bestrooien met peper.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
1 pak pappardelle (pasta)
2 bakjes witte wijnsaus
2 bakjes aspergetips
1 zakje verse basilicum
4 warmgerookte zalmsteak
0 (versgemalen) zwarte peper




