Tortelloni met spinazie uit de oven
Tortelloni met spinazie uit de oven
bewaar
bewaar

Tortelloni met spinazie uit de oven

Ideaal gerecht voor als je een etentje geeft: je bereidt alles van tevoren voor, en dan hoeft de schotel alleen nog de oven in.

20 min. bereiden
144waarderingen

8 ingrediënten

Aan de slag

1

Verwarm de oven voor op 200 °C.

2

Kook de tortellini volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet de tortelloni af. Pel de knoflook en snijd fijn. Snijd de korstjes van de boterhammen en verkruimel het brood. Meng de kruimels met de pijnboompitten, olie, peper en eventueel zout.

3

Verhit in een wok de rest an de olie en bak hierin de knoflook voor 1 min. Voeg de spinazie en rozijnen toe en bak 5 min. mee. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

4

Schep de tortelloni in de ovenschaal en meng met de spinazie. Strooi de pijnboompitten erover. Zet ca. 5 min. in de hete oven totdat het kruim goudbruin is. Schep de tortelloni op de borden, serveer met sour cream.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Tortelloni met spinazie uit de oven

Ideaal gerecht voor als je een etentje geeft: je bereidt alles van tevoren voor, en dan hoeft de schotel alleen nog de oven in.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig