Reuzecrostini met zalm en ricotta

538 kcal

20 min. bereiden

3.6/5

(96)

Ingrediënten

Aantal personen

2007 week 32-33 - 2007 week 32-33

Aan de slag

  1. Grill voorverwarmen op hoogste stand. Champignons schoonmaken en in plakjes snijden. Boterhammen licht bestrijken met wat olie. Aan beide kanten goudbruin grillen. In koekenpan rest olie verhitten en hierin champignons op hoog vuur 3 min. bakken. Naar smaak zout en peper toevoegen. Sla mengen met dressing. Geroosterde boterhammen (crostini) op 4 grote platte borden leggen. Aangemaakte sla, gebakken champignons, plakjes zalm en ricotta erover verdelen. Besprenkelen met wat balsamicoazijn en bestrooien met peper naar smaak.

Wat vond je van dit recept?

Reuzecrostini met zalm en ricotta

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig