bewaar
Gnocchi met ansjovis en citroen
Gnocchi met ansjovis en citroen
bewaar

Gnocchi met ansjovis en citroen

20 min. bereiden
60waarderingen

Ingrediënten

1 persoon

½ pak

gnocchi di patate

½ blikje

ansjovisfilets in olijfolie

1

ui

1 teen

knoflook

2 el

citroensap

1 tl

suiker

2 el

crème fraîche

1 el

kappertjes

½ pak

doperwten

Aan de slag

1

Kook de gnocchi volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking. Giet 1 el olie van de ansjovisfilets in een grote, diepe pan. Snijd de ansjovisfilets in lange repen. Zet de pan op hoog vuur en bak de ui en knoflook 3 min., schep geregeld om.

2

Voeg de citroensap, suiker, crème fraîche, 50 ml water en kappertjes toe. Roer tot de suiker is opgelost. Voeg de erwten toe, breng aan de kook en kook 2 min.

3

Voeg de ansjovis en gnocchi toe en verwarm 2 min. Voeg peper en zout toe. Verdeel de gnocchi over 4 borden.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Gnocchi met ansjovis en citroen

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Dit heb je nodig