Knip de bieslook in stukjes van 5 cm. Snijd de roomkaas in plakjes, halveer de plakjes.
Leg op een plakje rookvlees eerst een laagje bieslooksprietjes, dan een plakje roomkaas, dan weer een laagje bieslook. Bestrooi royaal met peper. Vouw de zijkanten van het rookvlees naar binnen en rol het rolletje strak op.
Rookvleesrolletjes
Verras je gasten met deze originele rookvleesrolletjes. Je kunt je ze een paar uur van tevoren maken.
- bereidingstipU kunt de rookvleesrolletjes een paar uur van tevoren bereiden. Verpak in vershoudfolie en bewaar in de koelkast.
Rookvleesrolletjes
Verras je gasten met deze originele rookvleesrolletjes. Je kunt je ze een paar uur van tevoren maken.

16 porties
40 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Knip de bieslook in stukjes van 5 cm. Snijd de roomkaas in plakjes, halveer de plakjes.
Leg op een plakje rookvlees eerst een laagje bieslooksprietjes, dan een plakje roomkaas, dan weer een laagje bieslook. Bestrooi royaal met peper. Vouw de zijkanten van het rookvlees naar binnen en rol het rolletje strak op.
bereidingstip:U kunt de rookvleesrolletjes een paar uur van tevoren bereiden. Verpak in vershoudfolie en bewaar in de koelkast.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 16 porties)
25 g verse bieslook
100 g roomkaas naturel
200 g rookvlees