Rookvleesrolletjes
Verras je gasten met deze originele rookvleesrolletjes. Je kunt je ze een paar uur van tevoren maken.

Advertentie
Ingrediënten
Advertentie
Bereiden
- Knip de bieslook in stukjes van 5 cm. Snijd de roomkaas in plakjes, halveer de plakjes.
- Leg op een plakje rookvlees eerst een laagje bieslooksprietjes, dan een plakje roomkaas, dan weer een laagje bieslook. Bestrooi royaal met peper. Vouw de zijkanten van het rookvlees naar binnen en rol het rolletje strak op.
bereidingstip:
U kunt de rookvleesrolletjes een paar uur van tevoren bereiden. Verpak in vershoudfolie en bewaar in de koelkast.
Advertentie
Voedingswaarden (per stuk)
- energie 40 kcal
- eiwit 3 g
-
vet 3 g
waarvan verzadigd 2 g - natrium 240 mg
Ook te zien in
Rookvleesrolletjes
terug naar receptLet op! Je wijkt af van het aantal stuks waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Rookvleesrolletjes
- 25 g verse bieslook
Knip de bieslook in stukjes van 5 cm.
- 100 g roomkaas naturel
Snijd de roomkaas in plakjes, halveer de plakjes.
Tip: 1 pakje a 100 g in acht plakken, halveer de plakjes.
- 200 g rookvlees
Leg op een plakje rookvlees eerst een laagje bieslooksprietjes, dan een plakje roomkaas, dan weer een laagje bieslook. Bestrooi royaal met peper.
Vouw de zijkanten van het rookvlees naar binnen en rol het rolletje strak op.
bereidingstip:
U kunt de rookvleesrolletjes een paar uur van tevoren bereiden. Verpak in vershoudfolie en bewaar in de koelkast.