Rookvleesrolletjes

Verras je gasten met deze originele rookvleesrolletjes. Je kunt je ze een paar uur van tevoren maken.

40 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

3 ingrediënten


Aan de slag


  1. Knip de bieslook in stukjes van 5 cm. Snijd de roomkaas in plakjes, halveer de plakjes.

  2. Leg op een plakje rookvlees eerst een laagje bieslooksprietjes, dan een plakje roomkaas, dan weer een laagje bieslook. Bestrooi royaal met peper. Vouw de zijkanten van het rookvlees naar binnen en rol het rolletje strak op.

  • bereidingstipU kunt de rookvleesrolletjes een paar uur van tevoren bereiden. Verpak in vershoudfolie en bewaar in de koelkast.

Rookvleesrolletjes

Verras je gasten met deze originele rookvleesrolletjes. Je kunt je ze een paar uur van tevoren maken.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig