Pincho met makreel
155 kcal
15 min. bereiden
Ingrediënten
Aantal porties
1 zak
1 eetlepel
2 eetlepels
1
4 eetlepels
200 g
Dit heb je nodig
cocktailprikkers
Ontdek meer van dit soort gerechten
Ook te zien in
2008 nr. 03 - Vrolijk Pasen!
Meng de wortel met het citroensap, de peterselie en (versgemalen) peper naar smaak. Snijd van het stokbrood 24 schuine, dunne sneden en bestrijk ze met de mayonaise. Verdeel de wortelsalade erover en leg op elke snee een stuk makreel. Stapel steeds twee belegde sneetjes op elkaar en steek ze vast met een cocktailprikker.
Pincho met makreel

12 porties
155 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Meng de wortel met het citroensap, de peterselie en (versgemalen) peper naar smaak. Snijd van het stokbrood 24 schuine, dunne sneden en bestrijk ze met de mayonaise. Verdeel de wortelsalade erover en leg op elke snee een stuk makreel. Stapel steeds twee belegde sneetjes op elkaar en steek ze vast met een cocktailprikker.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 12 porties)
1 zak peen julienne
1 eetlepel citroensap
2 eetlepels verse peterselie
1 stokbrood
4 eetlepels mayonaise
200 g makreelfilet
Dit heb je nodig
cocktailprikkers




