Tonijn met paksoi en mie

490 kcal

20 min. bereiden

2.8/5

(66)

Ingrediënten

Aantal personen

Dit heb je nodig

  • wok


2008 week 24-25 - 2008 week 24-25

Aan de slag

  1. Tonijn laten ontdooien en goed droogdeppen. Paksoi schoonmaken, goed drogen en in reepjes van ca. 2 cm snijden. Mie bereiden volgens aanwijzingen op verpakking. Knoflook pellen en in plakjes snijden. Peper schoonmaken, zaadjes verwijderen en peper in reepjes snijden. Olie in wok verhitten en hierin tonijnsteaks rosé bakken. Vis uit pan nemen en in reepjes snijden. In wok knoflook en peper 1 min. bakken. Paksoi op hoog vuur al omscheppend 2 min. bakken. Woksaus toevoegen en nog even verhitten. Mie en paksoi over 4 borden verdelen, tonijnreepjes ernaast serveren.

Wat vond je van dit recept?

Tonijn met paksoi en mie

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig