Macaronisalade met zalm en komkommer

Advertentie
Ingrediënten
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
- 400 g macaroni grande
- 250 g diepvries wilde zalm
- 2 komkommers
- 3 stukjes bosuien
- 3 el traditionele olijfolie
- 2 el halvanaise
- 1 el witte wijnazijn
- 1 el grove Zaanse mosterd
- 1 doosje tuinkers
Advertentie
Bereiden
Bereid de macaroni volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet de pasta af en laat afkoelen. Snijd de zalm in 12 repen. Boen en schil de komkommer en snijd in blokjes. Snijd de bosui in dunne ringetjes. Verhit in een koekenpan olie en bak zalmrepen in 3 min. gaar. Laat de zalm afkoelen. Klop een saus van de halvanaise, olijfolie, azijn, mosterd en peper en zout naar smaak. Knip de tuinkers los. Schep de komkommer, bosui, saus en tuinkers door de pasta. Verdeel de pasta over de borden en leg de zalmrepen erop.
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 595 kcal
- eiwit 27 g
- koolhydraten 77 g
-
vet 20 g
waarvan verzadigd 0 g
Ook te zien in
Macaronisalade met zalm en komkommer
terug naar receptLet op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Macaronisalade met zalm en komkommer
- 400 g macaroni grande
- 250 g diepvries wilde zalm
Bereid de macaroni volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet de pasta af en laat afkoelen. Snijd de zalm in 12 repen.
- 2 komkommers
- 3 stukjes bosuien
- 1 el traditionele olijfolie
Boen en schil de komkommer en snijd in blokjes. Snijd de bosui in dunne ringetjes. Verhit in een koekenpan olie en bak zalmrepen in 3 min. gaar.
- 2 el traditionele olijfolie
- 2 el halvanaise
- 1 el witte wijnazijn
- 1 el grove Zaanse mosterd
Laat de zalm afkoelen. Klop een saus van de halvanaise, olijfolie, azijn, mosterd en peper en zout naar smaak.
- 1 doosje tuinkers
Knip de tuinkers los. Schep de komkommer, bosui, saus en tuinkers door de pasta. Verdeel de pasta over de borden en leg de zalmrepen erop.